In een ver verleden, zeg zo'n 40 jaar terug, ontstond er een briljant idee: het verkopen van handgemaakte oorbellen. De oorbellen werden ook daadwerkelijk in alle vormen en maten gemaakt en gedragen maar niet verkocht. De Miyuki rocailles en bugles zijn ondertussen 7 keer mee verhuisd in zo'n doos die per verhuizing nooit opengaat.

In november 2017 werd de vakantie voor zomer 2018 gepland: een week lang Ibiza. Het plan was ... geen plan. Nou, dat is niet helemaal waar, een heel klein plan: het bijwonen van één feest in een club. Dat is Armin van Buren in Hï Ibiza geworden.  Verder was geen plan een goed plan en gaat er hopelijk vaker voet aan de grond op Ibiza gezet worden. I need Ibiza wordt in de toekomst uitgebreid met highlights, accommodaties en tips voor een verblijf op Ibiza.

Maar eerst ... de sieraden. Vanaf dat moment van voorpret tot nu toe, zijn er met regelmaat veel kralen, hangers en bedels aangeschaft. Over het algemeen blijven de ienie mini kraaltjes links liggen en wordt er gewerkt met 6 en 8 mm kralen. Ook macramé is opnieuw ontdekt.

Aan een echte webshop wordt hard gewerkt. Tot die tijd kun je de keuze van je producten aangeven via de knop 'bestellen' bij elk product.